Tüyap Samsun Karadeniz 8. Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Eylül 2023 10:55
Tüyap Samsun Karadeniz 8. Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor
Karadeniz Bölgesinin en büyük Türkiye'nin en prestijli fuarlarından birisi olan Tüyap Samsun Karadeniz 8. Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor. Fuar 30 Eylül 2023 Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Tüyap Samsun Karadeniz 8. Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor

 

Karadeniz Bölgesinin en büyük Türkiye'nin en prestijli fuarlarından birisi olan Tüyap Samsun Karadeniz 8. Kitap Fuarı açılış için gün sayıyor. Fuar 30 Eylül 2023 Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açacak.

 

Bugüne başta Samsun olmak üzere çevre illerden de  ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarıyla Samsun'un kültür kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediği görülüyor.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Tüyap Kitap Fuarının Samsuna eğitim, kültür ve turizm gibi birçok yönden hareketlilik sağladığına dikkat çekerek: " Samsunun kitap fuarıyla gündeme gelmesi sevindiricidir. Bugüne kadar kesintisiz devam eden fuarın bu yıl 8. si gerçekleşecek. Bu büyük bir başarıdır. Tüyap kitap fuarını önemsiyoruz. Fuar Samsun'da adeta bir bayram ve fesitval havasında geçiyor. Böyle kaliteli bir fuara imza atan başta Tüyap Samsun Fuarı Müdürü Oğuzhan Çamaş nezdinde Tüyap yetkililerine teşekkür ediyorum. Samsun'da bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının bugüne kadar gerçekleşen fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da fedakarane çalışmalar yapacağından kuşkum yoktur. Biz dernek olarak Samsunun yetiştirdiği 50'nin üzerinde şair ve yazarımızla fuara katılmayı planlıyor ve bundan onur duyuyoruz. Şimdiden Fuara katılacak olan yayın kuruluşlarımıza kitabevlerine ve yazarlarımıza hoşgeldiniz diyorum" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

 

TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi Atatürk Bulvarı Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Sk. No:2 Tekkeköy / SAMSUN (Yaşar Doğu Spor Salonu Yanı) da yer alıyor.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.