Tüyap Karadeniz Kitap Fuarında Şair-Yazar Doğan Kan'a yoğun ilgi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Ekim 2023 00:21
Tüyap Karadeniz Kitap Fuarında Şair-Yazar Doğan Kan'a yoğun ilgi
Tüyap Karadeniz Kitap Fuarında Samsun Yazarlar Derneği stantında imza günü düzenleyen Şair-Yazar Doğan Kan kitapseverlerden yoğun ilgi gördü.

Tüyap Karadeniz Kitap Fuarında Samsun Yazarlar Derneği stantında imza günü düzenleyen Şair-Yazar Doğan Kan kitapseverlerden yoğun ilgi gördü.

 

Aynı zamanda Samsun Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı da olan Yazar Doğan Kan'ın kitaplarına ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği görüldü. 

 

Tüyap Karadeniz Kitap Fuarında Samsun Yazarlar Derneğinin tertip ettiği 'Yazar olmanın sorumluluğu' konulu panele de moderatörlük yapan Doğan Kan başarılı sunumuyla dikkat çekti.

 

Doğan Kan: Karadeniz Kitap Fuarı hepimizin gururudur

 

Bugüne kadar düzenlenen Tüyap Kitap Fuarına katıldığını ifade eden Doğan Kan :' Samsun Yazarlar Derneği standında her yıl 50'nin üzerinde şair ve yazarımız için imza ve söyleşi düzenliyoruz. Hem şair ve yazarlarımızı hem de standımıza ziyaret eden konuklarımızı en güzel şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Derneğimizin ve yazar olmanın sorumluluk ve bilinciyle hareket ediyoruz. Katılımcı şair ve yazarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca imza günümde şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı okurlarıma ve kitapseverlere şükranlarımı sunuyorum. Samsunda düzenlenen Kitap fuarı hepimizin onurudur. Gurur kaynağıdır. Başta Tüyap yetkilileri olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.