Turan Çakır: Esnaf başımızım tacıdır"> Turan Çakır: Esnaf başımızım tacıdır"> Turan Çakır: Esnaf başımızım tacıdır">

Turan Çakır: Esnaf başımızım tacıdır

SİYASET Haber Girişi : 11 Aralık 2013 18:16
<font color=Turan Çakır: Esnaf başımızım tacıdır" />
Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır, Cağaloğlu bulvar ve Adnan menderes Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek esnaf bizim başımızın tacıdır,dedi.
Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır, Cağaloğlu bulvar ve Adnan menderes Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek esnaf bizim başımızın tacıdır,dedi.

Cağaloğlu Bulvarı ve Adnan menderes Bulvarı Caddesi üzerinde bulunan esnaflara ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır hem esnafların sorunlarını dinledi hem de Belediye Başkanı olduğu vakit sorunları çözümünde elinden geleni yapacağını belirti. Çakır, "Esnafımızın isteklerini dinlemek, düşüncelerini almak amacıyla tüm esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtirim" dedi.

Esnafın sıkıntılarını yerinde dinleyen Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday adayı Turan Çakır yaptığı açıklamada; " Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olarak bugün esnaf kardeşlerimizi ziyaret ederek onlardan destek beklediğimizi belirtmek istiyoruz. Bugün Cağaloğlu bulvar ve Adnan menderes Bulvarı Caddesi üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri güler yüzle karşılayan esnaf kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Adaylık verildiği takdirde de yine esnaflarımızla, vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Bütün toplumun, bütün kesimleriyle çalışacağız. Burada her zaman bilgi alış, verişinde olacağız. Bizler Atakum'un kronik hale gelmiş olan bazı sorunlarını çok iyi biliyor ve onları çözmek için elimizden geleni yapacağımıza dair söz vermek istiyoruz" dedi.


Etiketler : Turan Çakır
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.