TOK: İLKADIM KAMU KAMPÜSÜ İLE GÜNEYE TAŞINACAK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 07 Mayıs 2014 18:54
TOK: İLKADIM KAMU KAMPÜSÜ İLE GÜNEYE TAŞINACAK
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mayıs ayının ikinci oturum meclis toplantısında yeni dönemde uygulayacağı proje ve hizmetleri belediye meclis üyeleriyle paylaştı.
Erdoğan Tok;Kamu Kampüsü Şehri Güneye Taşıyacak

 İlkadım'a yapılacak 'Kamu Kampüsü'  şehri güneye taşıyacak.

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Mayıs ayının ikinci oturum meclis toplantısında yeni dönemde uygulayacağı  proje ve hizmetleri belediye meclis üyeleriyle paylaştı.

 Gazi Meclis toplantı salonunda 10 gündem  maddesinden  yer aldığı  meclis toplantısında konuşan Başkan Tok,  Yeni Belediye Hizmet Binasına acil ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Nüfusu itibariyle 330 bin olan İlkadım İlçesine yakışan bir belediye hizmet binasına acil ihtiyaç olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Eski Havalanının yanınında bulunan 180 dönümlük alanda Valilik, Kaymakamlık, Sosyal Güvenlik Kurumu, İlkadım ve Büyükşehir belediyesi hizmet binalarının olacağı kamu kampüsü projesini anlattı.    

 Geçmiş dönemde belediye hizmet binası ile ilgili yapılacak yer ile ilgili arsa tespiti noktasında ittifak sağlanamamasının kayıp olduğunu kaydeden Başkan Erdoğan Tok,  " Bizim gecen senelerden verdiğimiz söz,  yeni bir belediye hizmet binasının yerini oluşturmaktı.  İlçemize  yakışır hizmet binasını faaliyete geçirmek  ilk hedeflerimizden birisiydi.  Bir önceki belediye başkanı belediye hizmet binası ile ilgili bir şeyler yapmaya çalıştı. Değişik yerler gündeme geldi, ancak ittifak sağlanamadı. Şimdi biz, eski havaalanının ön kısmında  askeriyeye tahsisli  olan 180 dönümlük alana kamu kampüsü projesini hayata geçirmeye çalışıyoruz.  O noktayla ilgili görüşlerimizde yaptık. Konuyla ilgili Garnizon komutanımıza  ziyarete bulunduk. Görüşlerimizi kendilerine ifade ettik. Sağ olsunlar, onlarda projeye sıcak baktı.  Eğer orası olursa Valilik, Kaymakamlık, Büyükşehir belediye binası, İlkadım belediye binamız, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi tüm kurumları oraya toplamayı planlanıyoruz.   Ortasına 35 dönümlük  meydan planlıyoruz.  Altında otoparkıyla beraber  şehir trafiğini rahatlayacak" dedi

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.