Tarihçi-Yazar Eldar Uka’nın tarih kitabının 2. Cildi yayınlandı

KİTAP Haber Girişi : 09 Aralık 2021 21:40
Tarihçi-Yazar Eldar Uka’nın tarih kitabının 2. Cildi yayınlandı
Samsun Bülten Köşe yazarımız Tarihçi-Yazar Eldar Uka’nın 'Bir Medeniyet İzinde: Balkanlar' kitabının ardından yaklaşık bir yıllık yoğun bir çalışma ile "Balkanlardan Tarihe Yansımalar" kitabının ilk iki cildi yayımlandı.

Tarihçi-Yazar Eldar Uka’nın tarih kitabının 2. Cildi yayınlandı


Samsun Bülten Köşe yazarımız Tarihçi-Yazar Eldar Uka’nın “Bir Medeniyet İzinde: Balkanlar” kitabının ardından yaklaşık bir yıllık yoğun bir çalışma ile "Balkanlardan Tarihe Yansımalar" kitabının ilk iki cildi yayımlandı.


Tarihçi-Yazar Eldar Uka kitabının ikinci cildinin basımı ile ilgili olarak şunları söyledi:


“Tarihte birçok köklü medeniyeti ve imparatorluğu barındıran Balkan coğrafyası dünyanın en eski yerleşim yerlerinden biridir. Çeliğin cevhere, madenin ruha tekrar tekrar kavuştuğu Baklanlar, her dönem sanat ve kültürel faaliyetlerin revaçta olduğu bir bölge olmuştur. Geçmişten günümüze bu coğrafyada birbirinden çok farklı kültürler ve medeniyetler arasındaki etkileşim ve mücadele devam etmektedir.

“Bir Medeniyet İzinde: Balkanlar” kitabımın ardından yaklaşık bir yıllık yoğun bir çalışma ile "Balkanlardan Tarihe Yansımalar" kitabımın ilk iki cildi yayımlandı. Kitapların içerisinde hem Balkan hem de dünya tarihine damga vuran kişilerin, mekânların ve olayların yer aldığı 50 farklı hikâye yer almaktadır. Kitapların basılmasında beni teşvik eden ve desteğini esirgemeyen Bera Vakfı nezdinde Ulvi BEZİRCİ beyefendiye teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca kitabın fikir aşamasından basılıncaya kadarki süreçte desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen başta Ailem olmak üzere, çatısı altında bulunmaktan mutluluk duyduğum Balkan tour aileme ve dostlarıma can-ı gönülden teşekkür ederim”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.