Şivan Perwer'in kardeşi Mehmet Perwer, AK Parti'den aday adayı

SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2015 12:07
Şivan Perwer'in  kardeşi Mehmet Perwer, AK Parti'den aday adayı
Dünyaca ünlü Kürt ozan Şivan Perwer'in kendisi gibi yurt dışında yaşayan kardeşi Mehmet Perwer, Şanlıurfa'da AK Parti'den Milletvekili adayı oldu.

Dünyaca ünlü Kürt ozan Şivan Perwer'in kendisi gibi yurt dışında yaşayan kardeşi Mehmet Perwer, Şanlıurfa'da AK Parti'den Milletvekili adayı oldu.

Kürt sanatçı Şivan Perwer'in kendisi gibi yurtdışında yaşayan kardeşi Mehmet Perwer, Şanlıurfa AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Habertürk'te yer alan habere göre Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, adaylık başvurularının 11 Şubat'ta başlayacağını belirterek Mehmet Perwer'in adaylık kararı ile ilgili bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.

KARDEŞ PERWER DOĞRULADI


Mehmet Perwer, Şanlıurfa.com'a yaptığı açıklamada Şanlıurfa'ya dönüp hemşerilerine hizmet etmek için aday olmaya karar verdiğini açıkladı. Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Perwer, 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olmak için aday adaylık sürecindeki çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacağını bildirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.