ŞİRKETİ İNTİHAR EDEN İŞÇİ İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 08 Mayıs 2014 17:45
ŞİRKETİ İNTİHAR EDEN İŞÇİ İÇİN AÇIKLAMA YAPTI
Miray temizlik firması sahibi Enver Yavuz'dan ilk açıklama geldi. Bunalıma girerek intihar ettiği ifade edilen Mehmet Yurttav(36) isimli personeli işten atmadıkları belgelerle ispatladı.
Miray Şirketi'nden İlgili İlk Açıklama

 -Bilinçli karalama kampanyası yapıyorlar.

 -Toplum vicdanıyla oynuyorlar.

 -Gerekli hukuki işlemleri başlatacağız.

 Miray temizlik firması sahibi Enver Yavuz'dan ilk açıklama geldi.  Bunalıma girerek intihar ettiği ifade edilen Mehmet Yurttav(36) isimli personeli işten atmadıkları belgelerle ispatladı.

 Samsun İlkadım İlçe Belediyesinde temizlik işlemleri için hizmet yürüten Miray Temizlik firması sahibi Enver Yavuz, bazı gazete ve internet sitelerinde Mehmet Yurttav'ın (36) işten çıkarıldıktan sonra bunalıma girerek intihar ettiği yönündeki haberlerin çarpıtıldığını ve kamuoyunun yanıltıldığını söyledi.

 İFTİRA ATARAK KAMUOYUNU ALDATTILAR!

İşten çıkarıldığı ifadesiyle bunalıma girerek intihar ettiği yönünde yapılan haberlerin iftira niteliği taşıdığını kaydeden Miray Temizlik firması sahibi Enver Yavuz, Kamuoyunun bilinçli bir şekilde yanıltan, milletin vicdanını kullanarak toplum nezdinde kendilerini suçlu gibi gösteren bazı gazete ve internet siteleri hakkında gerekli hukuki işlemleri başlatacaklarını ifade etti.

 İŞTEN ATMADIK. İŞTE BELGE!

 Miray Temizlik firması olarak Samsun İlkadım Belediyesi'nde 7 Şubat 2013 tarihinden bu yana yüklenici firma olarak 285 personel çalıştırdıklarını ifade eden şirket sahibi Enver Yavuz,  " İlkadım Belediyesi Temizlik İşlerinde çöp toplama işinde çalışan Mehmet Yurttav'ın işine son verildiği, sonrasında bunalıma girerek intihar ettiği yönündeki haberler asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır. İlkadım Belediyesi'nde daha önce başka yüklenici firmalar tarafından 5 yıldır hizmet alımı olarak Temizlik İşleri Müdürlüğünde çöp toplayıcısı olarak görev yapan Mehmet Yurttav isimli personelimizin işten çıkarılmadığına dair belge ve evraklar bizde mevcuttur. Yaptığımız araştırmalarda bunalıma girerek sahil kıyısında intihar eden personelin bir süredir ailevi sorunlarının olduğunu  öğrendik. Çalışan ve iş disiplinine sahip rahmetli Mehmet Yurttav'ın intihar etmesi şahsımı ve Miray Temizlik şirketi ailesini derinden üzmüştür. Bazı gazete ve internet sitelerinde yansıtıldığı gibi işten çıkarılması söz konusu bile olmamıştır. Mehmet Yurttav'a Allah'tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum.  " dedi.     

Etiketler : intihar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.