SİNOP'TA TURİZM PATLAMASI YAŞANDI

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ağustos 2014 11:15
SİNOP'TA TURİZM PATLAMASI YAŞANDI
Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi cezaevi, türbeler, tarihi buluntuların sergilendiği müzesi ve kalesi ile dikkat çeken illerimizden birisi.
YENİ KARAYOLU SİNOP'A TURİST TAŞIDI
Samsun ile Sinop arası 166 Km  olan bu mesafe, 2 saat 56 dakikada alınabilmekteydi. Samsun Sinop Karayolu tamamlanınca bu süre 90 dakikaya kadar düştüğü görülüyor.
 Samsun Sinop karayolunun tamamlanmasıyla birlikte bu yıl Sinopta beklenenin üstünde turizm hareketliliği yaşandığı günlerce otellerde yer bulunamadığı Sinop sokak ve caddelerinin yoğun araç trafiği içinde kaldığını söyleyen vatandaşlar bu durumdan en çok Sinop esnafı faydalanırken ekonomiye de ciddi katkı sağladığını ifade ediyorlar. 
TARİHİ VE DOĞAL VARLIKLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Sinop doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi cezaevi, türbeler, tarihi buluntuların sergilendiği müzesi ve kalesi ile dikkat çeken illerimizden birisi. Samsun Sinop Karayolunun eski güzergahı ulaşım cazibesini yitirdiği için çok sayıda vatandaşımız gitmek istediği halde gidemiyor, Turist acenteleri tur yapmak istemiyor programlarından çıkarıyorlardı. Yeni sahil karayolundan sonra Turist acentelerinin de gözdesi haline gelen Sinop'ta her geçen gün bu hareketliliğin artacağı belirtiliyor. 

Etiketler : SİNOP
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.