• İHSANBAŞKAN

ŞEVKİ YILMAZ: SEÇİM SONUCUNDAN DERS ÇIKARMALIYIZ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Haziran 2019 16:50
ŞEVKİ YILMAZ: SEÇİM SONUCUNDAN DERS ÇIKARMALIYIZ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası, Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, dün gerçekleştirilen seçimde İstanbul’un farklı oyla kaybedilmesi sonrası açtı ağzını, yumdu gözünü. Yılmaz, seçimin kaybedilmesiyle ilgili AK PARTİ'lileri eleşti
 AK Parti  Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası, Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, dün gerçekleştirilen seçimde İstanbul’un farklı oyla kaybedilmesi sonrası açtı ağzını, yumdu gözünü. Yılmaz, seçimin kaybedilmesiyle ilgili AK PARTİ'lileri eleştirdi. 

“Bismillahirrahmanirrahim 

Seçim sonuçlarında hepimiz ders çıkarmalıyız! Ak Partisi içindeki AKP’li hesabiler ve kriptolar bu seçimin tek galibidir! Aldırttıkları yanlış kararlarla, hatalı stratejilerle bilerek Cumhurresimizi yanıltmışlar! Ve gerçek dostları olan hasbileri etrafından uzaklaştırarak yanlızlaştırmışlardır! Ayrıca; İsraf, vurdumduymazlık, lüks, şatafat, gösteriş, kibir, enaniyet, ehliyetsizlik, meşveretsizlik, adaletsizlik,rant ve yolsuzluk hastalığına yakalan bazı teşkilatlarımız,Belediyelerimiz ve Bakanlıklarımız, bazı başkan ve bakanlarımız bu neticenin baş sorumlularıdır! Ve hesab vermelidirler! Onlarda zerre kadar utanma ,haya, vicdan ve merhamet varsa hemen istifalarını Cumhurbaşkanımıza sunmalıdırlar! Eğer 2023 yılında hezimetin büyüğünü yaşamak istemiyorsak tamamen tabanın hasbi kadrolarıyla yolumuza şevkle azimle yılmadan devam etmeliyiz! Tankın önünde vucudünü siper edecek kadar sadık Tabanımıza danışılmadan yapılan Tavan atamalarından vazgeçmeliyiz! Ak hareketinin başlangıcındaki başarısının anahtarı olan “ Kollektif Akılla Yönetim” anlayışına acilen dönmeliyiz! Beraber yürüyüp, beraber ıslandığımız kader arkadaşlarımızla kucaklaşmayı,barışmayı ve birleşmeyi mutlaka başarmalıyız! Rabbımız Allah, liyakatsız, ehliyetsiz emniyetsiz ve sadakatsız kriptocu hesabi Dalkavuklardan uzak eylesin.Ve emin, ehil ve sadık uyarıcı hasbi dostlarla başlayacak yeni bir yönetim dönemini lütfetsin! Amiin”



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.