SEMAZENLER KAVAKLILARA MANEVİ COŞKU YAŞATTI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 06 Temmuz 2014 22:37
SEMAZENLER KAVAKLILARA MANEVİ COŞKU YAŞATTI
Kavak Belediyesinin organize ettiği Ramazan Programları bu yıl daha geniş katılım ve coşkuyla gerçekleşmeye başladı. Kavak İlçe Müftülüğünün de destek verdiği programda Nida İlahi Gurubu tarafından icra edilen ilahiler ve semazen gösterileri ilçe halkına
KAVAKTA SEMAZENLER HALKI BÜYÜLEDİ
İLAHİLERLE UNUTULMAZ BİR RAMAZAN GECESİ YAŞADILAR
Kavak Belediyesinin organize ettiği Ramazan Programları bu yıl daha geniş katılım ve coşkuyla gerçekleşmeye başladı. Kavak İlçe Müftülüğünün de destek verdiği programda Nida İlahi Gurubu tarafından icra edilen ilahiler ve semazen gösterileri ilçe halkına manevi duygular yaşattı. Programa yoğun katılımın olduğu ve büyük ilgi ve heyecanla izlendiği görüldü. Programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da eşiyle birlikte katılarak izledi. Ayrıca Belediye Meclis üyeleri Kavak İlçe Müftüsü, ilçe daire amirlerinin de beğeni ile izlediği programın Ramazan ayı içerisinde tekrarlanacağı bildirildi.
BAŞKAN SARICAOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Kavak İlçe halkımızla birlikte böyle manevi duyguları coşturan programları birlikte izlemenin keyfini yaşadık, birlik beraberlik  kardeşlik ve sevgi üzerine oldukça etkisini hissettik. Programı icra edenlere Kavak İlçe Müftülüğümüze ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle bir gecede bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum diyerek duygularını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.