Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Ekim 2021 23:44
Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Millî Eğitim Müdürümüz Murat Yiğit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz : "Bir süre önce İlimize İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Sn. Murat Yiğit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Görevi süresince başarılar diliyoruz" dedi.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit'te Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek: " Benim için çok anlamlı bir ziyaret oldu. Birçok konuda sohbet ettik. İstişarelerde bulunduk" dedi. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.