SAY-DER'den Trablusgarptan Çanakkale'ye Resim Sergisi ziyareti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Mart 2017 18:51
SAY-DER'den Trablusgarptan Çanakkale'ye  Resim Sergisi ziyareti
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediyesi, Mehmetçik Vakfı ve İlkadım Kent Konseyi'nin ortaklaşa hazırladıkları 'Tarblusgarptan Çanakkale'ye' Resim Sergisi'ni ziyaret etti.
 Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediyesi, Mehmetçik Vakfı ve İlkadım Kent Konseyi'nin ortaklaşa hazırladıkları 'Trablusgarptan Çanakkale'ye' Resim Sergisi'ni ziyaret etti.


Trablusgarp ve Çanakkale Savaşlarından fotoğrafların yer aldığı sergi ziyaretinde Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Yönetim Kurulu üyelerinden Doğan Kan ve Ahmet Köksal'da yer aldı.


Samsun Yazarlar Derneği (SAY-DER) Başkanı Ahmet Seven ecdadımızın bu Cennet vatanımız için canları pahasına yaptıkları fedakarlıklar unutturulmaması ve gelecek nesillere hatırlatılmasının önemli olduğunu ifade ederek böyle anlamlı bir sergiyi vatandaşlarımıza sergiledikleri için  İlkadım Belediyesi, Mehmetçik Vakfı ve İlkadım Kent Konseyi'ne teşekkür etti.


Seven; " Şehitlerimize Gazilerimize ve onları yetiştirenlere karşı vefa borcumuz var. Allah bizleri şehitlerimize layık olanlardan eylesin. Bu millet 15 Temmuz Darbe Kalkışmasında ecdadının izinden yürüdüğünü birkez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bu milletin her şeyini alabilirsiniz fakat vatanının tozunu elinden alamazsınız. Yeryüzünde vatanına bu denli sahip çıkan başka bir millet yoktur" dedi.





 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.