Savaş Gayretli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 16 Mart 2022 11:06
Savaş Gayretli bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Savaş Gayretli: çalışkan ve başarılı bürokratlarımızın yanındayız. Vatandaşımıza daha sağlıklı hizmet verebilmek için çalışanlara şükran borcumuz var.

Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli ile Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Öztürk, Samsun Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüne atanan Ali Şimşek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.

 

Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli ile Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı İsmail Öztürk daha sonra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis ve İdari Hizmetler Şube Müdürü Fatma Dursun Atalay’a da ziyarette bulundular.

 

Ziyaretlerin verimli geçtiğini ifade eden Savaş Gayretli çalışkan ve başarılı bürokratlarımızın yanındayız. Vatandaşımıza daha sağlıklı hizmet verebilmek için çalışanlara şükran borcumuz var. Samsunumuz başarıyı hak ediyor diyerek konuştu.   

 

Samsun Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğüne atanan Ali Şimşek, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis ve İdari Hizmetler Şube Müdürü Fatma Dursun Atalay ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis kendilerine yapılan ziyaretten memnun olduklarını söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.