SAMUT DEDE ŞENLİĞİNDE ERHAN USTAYA SEVGİ SELİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Mayıs 2018 19:37
SAMUT DEDE ŞENLİĞİNDE ERHAN USTAYA SEVGİ SELİ
Güreşler ve çeşitli yarışmaların yapıldığı Samut Dede şenliğinde konuşan MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta hemşerilerinden ittifaka oy istedi.

HAVZA SAMUT DEDE ŞENLİKLERİNDE ERHAN USTAYA SEVGİ SELİ 


Havza ve Kavak ilçelerinde Hıdırellez, Samut Dede adına düzenlenen şenlikle kutlandı.


Havza ve Köylerini Sevenler Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Samut Dede Hıdırellez Şenliği, Şeyhler Mahallesi'ndeki Samut Dede mevkisinde gerçekleştirildi.


Güreşler ve çeşitli yarışmaların yapıldığı Samut Dede şenliğinde konuşan MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta hemşerilerinden Cumhur ittifakına oy istedi.


Usta yaptığı konuşmada; " Sizin oylarınız değerlidir. Anadolu insanı hemşehrisini yalnız bırakmaz. Bugüne kadar hep yanımızda oldunuz. Bundan sonra da bizi yalnız bırakmayın. Oylarınızla ittifaka yüksek destek bekliyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliği için, yarınların güçlü Türkiyesi için oylarınızı bekliyorum. Cumhur ittifakıyla yeniden tarih yazacağınıza inanıyorum. İttifakınız millet olsun vatan olsun bayrak olsun" diyerek konuştu.


Konuşmasının ardından binlerce seyirciden alkış alan Erhan Usta şenlikleri düzenleyenlere ve  katılanlara teşekkür etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.