Samsunun en başarılı Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Kasım 2014 14:33
Samsunun en başarılı Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu
Samsun'da yayın yapan meydan.net adlı internet sitesi tarafından yapılan ankette "En Başarılı Belediye Başkanı Kim?" sorusunun karşılığı bulundu.
SAMSUNUN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI KİM? ANKETİNDEN ÇIKAN SONUÇ: 
SAMSUN'UN 1 NUMARASI KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU OLDU

Samsun'da yayın yapan meydan.net adlı internet sitesi tarafından yapılan ankette "En Başarılı Belediye Başkanı Kim?" sorusunun karşılığı bulundu.
BAŞARI SIRALAMASINDA SAMSUNDA 18 BELEDİYE BAŞKANINI  GERİDE BIRAKAN KAVAK BELEDİYESİ VE BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU'SAMSUNUN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI' ÜNVANINI ALDI
18 Belediyenin yer aldığı anket sonucu Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Asarcık Belediye Başkanı birinciliği paylaştı.
Yapılan anket ve sonuçları Samsun'da yayın yapan bazı internet siteleri ve günlük Denge Gazetesi tarafından da habere uygun görüldü. 
İBRAHİM SARICAOĞLU PLAKETLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
İbrahim Sarıcaoğlu En başarılı Belediye Başkanı ödülünü Meydan.net Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz'un elinden aldı

SORUMLULUĞUMUZ ARTTI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu bu ödülün kendilerine daha büyük sorumluluk yüklediğini belirterek; "Halkın oylarıyla seçilmek güzel bir şey, ancak sorumluluğu da çok büyük. Bundan sonra Kavak halkı şundan emin olsun ki, ilçenin gelişmesi ve büyümesi için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz."dedi.

AZ ZAMANDA ÇOK İŞ
Başlıca hizmetleri;
Doruk Canlı Hayvan Pazarı, Kavak Ortaköy Şelalesi, Tarihi Çakallı Taşhan, Belediye Yeni Hizmet Binası, Spor Salonu ve Kavak Belediye Meydanı projelerinin yanı sıra, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki tek yönlü yolda düzenleme yapılarak, çift yönlü hale getirildi, ihtiyaca binaen 100 çöp konteynırı alındı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 1 adet Temizlik aracı temin edildi, Mehmet Paşa Mahallesi Hükümet Sokak'ta genişletme ve kaldırım çalışmaları öne çıktı.
18 BELEDİYE BAŞKANINI GERİDE BIRAKTI
SAMSUNUN EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ ALAN KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU BAŞTA SOSYAL MEDYA OLMAK ÜZERE TEBRİK YAĞMURUNA TUTULDU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.