Samsunspor'dan Vali Aksoy'a ziyaret

SPOR Haber Girişi : 27 Temmuz 2012 20:14
Samsunspor'dan Vali Aksoy'a ziyaret
Samsunspor Kulübü Başkanı Emin KAR,Vali Hüseyin AKSOY'u makamında ziyaret etti.
 Ziyarette bir konuşma yapan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin KAR, “Bizler yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Samsunspor'a hizmet etmeye geldik. Samsunspor'u daha güzel bir yerde görmek için var olan gücümüzü ve gayretlerimizi göstereceğiz. Elimizden geldiği kadarıyla Bank Asya 1.Lig’de Samsunspor'a yakışacak bir şekilde mücadele vereceğiz.

        Samsunspor, Samsun’un bir markasıdır. Samsunspor’un her kesimin desteğine ihtiyacı vardır. Sahip çıkılacağına da inanıyoruz. Bu aşamada şehirden, taraftarlarımızdan ve sizlerden Samsunspor’u iyi bir yerlere taşımak için büyük beklentilerimiz var.” dedi.

        Vali Hüseyin AKSOY yaptığı konuşmasında,“Umuyorum ki önümüzdeki sezon Samsunspor daha iyi bir noktaya gelir, başarıları artarak devam eder. Samsunspor köklü bir takımımızdır. Birçok başarıya imza atmıştır. Futbol tarihinde önemli bir yere sahiptir.

        Samsunspor'u başarılı bir şekilde görmek hepimizin ortak hedefi ve amacıdır. Samsun'la özdeşleşmiş olan Samsunspor Kulübü’nün her zaman yanındayız ve destekçisi olacağız. Güzel bir birliktelik sağlayarak bu işe talip oldunuz. Samsunspor yönetiminde görev alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum ve başarılar diliyorum.” dedi.

       Konuşmaların ardindan Samsunspor Kulübü Başkanı Emin KAR, Vali Hüseyin AKSOY'a çiçek takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.