Samsunspor'da süper lige dakikalar kala heyecan dorukta

SPOR Haber Girişi : 05 Haziran 2015 10:00
Samsunspor'da süper lige dakikalar kala heyecan dorukta
Samsunspor Antalyaspor maçı ile Süper Lig'e çıkacak takım belli olacak. Süper Lig için heyecan dorukta Samsunspor Antalyaspor artık bir üst lige çıkmak için final maçını oynayacak.
SAMSUN'DA  NEFESLER TUTULDU 
Samsunspor: "Şampiyonluk şarkılarıyla evimize döneceğiz"

Samsunspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Samsunspor Antalyaspor maçı ile Süper Lig'e çıkacak takım belli olacak. Süper Lig için heyecan dorukta Samsunspor Antalyaspor artık bir üst lige çıkmak için final maçını oynayacak. Peki Samsunspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselecek 3'üncü  ve son takım, yarın belli oluyor.  PTT 1. Lig play-off finalinde Samsunspor ile Antalyaspor, yarın  Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak - Karşılaşmayı kazanan  ekip, Spor Toto Süper Lig'e yükselecek

PTT 1. Lig play-off finalinde Samsunspor ile Antalyaspor, yarın  İstanbul'da karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak final maçını, hakem Halis Özkahya yönetecek. Yarı final maçlarında Samsunspor, Albimo Alanyaspor'a üstünlük kurarak  adını finale yazdırdı. Sahasındaki ilk maçı 5-1 kazanan Karadeniz ekibi, rövanş  mücadelesinde de rakibine 4-0'lık üstünlük sağladı ve finale yükseldi.

Samsunspor Antalyaspor maçı 4 Haziran Cuma akşamı oynanacak mücadele 20:00'da başlayacak. Karşılaşmayı TRT 3 Spor'dan canlı olarak yayınlayacak

Antalyaspor ise Adana Demirspor'u geçerek Süper Lig yolunda final  hakkı kazandı. Evinde 3-0 kazanan Antalyaspor, deplasmanda Adana Demirspor'a 2-0  yenilmesine rağmen finale çıktı. PTT 1. Lig'de normal sezonu ilk iki sırada tamamlayan Kayserispor ve  Osmanlıspor, doğrudan Süper Lig'e çıkma başarısı göstermişti.

Antalyaspor'da final sevinci
Kulüp basın sözcüsü Ceylan: "PTT 1. Lig play-off finaline  yükseldiğimiz için heyecanlı ve mutluyuz" - "Samsunspor maçını alıp  hedefimize ulaşmak en büyük arzumuz. Bu yolda en büyük destekçimiz taraftarımız olacak"  PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'da play-off finaline yükselmenin sevinci yaşanıyor. Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, play-off yarı  finalinde Adana Demirspor'u saf dışı bırakarak, Süper Lig'in kapısına kadar  gelmelerinin kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi.

Taraftarlarının da desteğiyle finalde Samsunspor karşısında galip  gelmek istediklerini kaydeden Ceylan, "Zorlu bir süreçten geçerek arzu ettiğimiz  sınıra geldik. PTT 1. Lig play-off finaline yükseldiğimiz için heyecanlı ve  mutluyuz. Yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz ve sporcularımız, zorlukların  üstesinden geldi. Samsunspor maçını alıp hedefimize ulaşmak en büyük arzumuz. Bu  yolda en büyük destekçimiz taraftarımız olacaktır. Taraftarımızın takımımızı  yalnız bırakmaması gerekiyor" diye konuştu.

Ceylan, Adana ekibi karşısında en büyük destekçilerinden birinin  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel olduğunu, başkanın desteğinin  bundan sonra da süreceğini kaydetti. Samsunspor ile yapacakları play-off final maçını İstanbul Başakşehir  Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını hatırlatan Ceylan, "Samsunspor maçı için  takımı destekleyen kuruluşların yardımlarıyla araçlar kaldıracağız. Antalyaspor'u  seven herkesi bu maçta takımına destek olmaya davet ediyoruz. Antalyamızın gururu  takımımızı genç, yaşlı, çocuk herkes desteklesin istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Samsunspor: "Şampiyonluk şarkılarıyla evimize döneceğiz"

İlker AKTAŞ/SAMSUN,(DHA)- PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, play off finalinde oynayacakları Antalyaspor müsabakası için, "'Bizi zor bir maç bekliyor. Muhteşem taraftarımızın desteğiyle evimize şampiyonluk şarkıları söyleyerek döneceğiz" dedi.

Süper Lig'e çıkacak 3'üncü ve son takımı belirleyecek Antalyaspor mlüsabakasını değerlendiren Erhan Altın, play off yarı finalinde Albimo Alanyaspor'u evinde 5-1, deplasmanda da 4-0'la elediklerini hatırlattı. Antalyaspor maçında da karşısında da zafere kenetlendiklerini belirten Erhan Altın, 1 yıllık emeklerinin karşılıklarını almak için önlerinde sadece 1 maç kaldığını dile getirirken şunları söyledi:

"Sezon başından bu yana tüm imkansızlıklara rağmen Süper Lig'e çıkmayı çok istediğimizi her fırsatta dile getirdik. Özellikle ligin 2'nci devresinde Erkut Tutu başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve gelmesiyle birlikte takım önemli bir ivme yakaladı. Sergilediğimiz performans ile Süper Ligi ne kadar istediğimizi ve hak ettiğimizi de gösterdik."

Antalyaspor'un da kaliteli bir takım olduğunu sözlerine ekleyen Erhan Altın, şöyle devam etti:

"Rakibimiz de bizim gibi Süper Ligi çok isteyen bir ekip. Maçı hem tribünden, hem de televizyondan izleyecek olan taraftarların büyük bir keyif alacağına inanıyorum. Zorlu bir karşılaşmanın bizi beklediğinin bilincindeyiz. Camia olarak zafere inanıyoruz. Umarım herkesin zevkle ve heyecanla izleyeceği final maçının ardından gülen taraf biz oluruz ve hak ettiğimiz, arzuladığımız Süper Lig hedefine ulaşırız. Benim bu son karşılaşmada oyuncularıma olan inancım da, güvenimde tam. Bizi bu zamana kadar yalnız bırakmayan muhteşem taraftarımızın da desteğiyle İstanbul'dan evimize şampiyonluk şarkıları söyleyerek döneceğiz."


Etiketler : Samsunspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.