• İHSANBAŞKAN

Samsunspor iyi bir takım şansızlıkları aşacak

SPOR Haber Girişi : 13 Aralık 2014 13:58
Samsunspor iyi bir takım şansızlıkları aşacak
Takımızın tek sıkıntısı kapalı defansları açmak. Bunu da aşmak için uğraşıyoruz. Yavaş yavaş bunu da aşacağız
 SAMSUN SPOR GERÇEKTEN İYİ BİR TAKIM ŞANSIZLIKLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Biz de açık futbol oynuyoruz. Hem ortaya seyir olarak iyi futbol çıkıyor hem de kendimizi tam olarak gösterebiliyoruz" dedi.

Altın, Samsunspor'un çok iyi bir takıma sahip olduğunu söyledi. Takımın iyi olmasına rağmen iç sahada maç kazanamamayı, rakiplerinin savunma ağırlıklı oynamasına bağlayan Altın, şöyle devam etti:

"Dış sahada rakipler üzerimize geliyor. Biz de açık futbol oynuyoruz. Hem ortaya seyir olarak iyi futbol çıkıyor hem de kendimizi tam olarak gösterebiliyoruz. Biz futbolun güzelliklerini sahaya yansıtıyoruz ve futbolcularıma özellikle defansa çekilmemelerini söylüyorum. Tabi ki böyle olunca rakibe de pozisyon verebiliriz ama biz de oldukça fazla pozisyon buluyoruz, futbolun güzelliği burada zaten. Girdiğimiz pozisyonları neticeye yansıttığımızda iyi sonuç alıyoruz."

İç sahada maç kazanamama gibi bir fobilerinin olmadığına işaret eden Altın, "Sadece rakipler iyi kapanıyor. Oyuncularımız kapalı defansı açmak için elinden geleni yapıyor ama taraftarlarımızın önünde pozisyonları çok çabuk neticeye yansıtmak istiyor. Aceleci davranmaları nedeniyle pozisyonları sonlandıramıyoruz. Takımızın tek sıkıntısı kapalı defansları açmak. Bunu da aşmak için uğraşıyoruz. Yavaş yavaş bunu da aşacağız" dedi.
Etiketler : Samsunspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.