Samsunlular Cumhuriyet Meydanına akın etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Nisan 2017 23:50
Samsunlular Cumhuriyet Meydanına akın etti
Referandum sonuçlarının EVET olarak belirginlik kazanması karşısında Samsunlular Cumhuriyet Meydanına akın etti. Vatandaşlar Evet coşkusunu hep birlikte kutladı.
Referandum sonuçlarının EVET olarak belirginlik kazanması karşısında Samsunlular Cumhuriyet Meydanına akın etti. Vatandaşlar  Evet coşkusunu hep birlikte kutladı.


Referandum sonucun kutlamak için Cumhuriyet Meydanında toplanan binlerce Samsunluya seslenen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Artık evet diyen de hayır diyen de birlikte el ele tutuşarak ülkemizi geleceğe taşıyacağız" dedi.
TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GEÇİYOR
Başkan Yılmaz, Samsun'un bugün muhteşem bir demokrasi şölenine ev sahipliği yaptığını söyleyerek, "Türkiyemiz muhteşem bir demokrasi şölenine ev sahipliği yapıyor. Yarın ülkemiz yeni bir güne başlıyor. Artık 19 Mayıs 2019'a, 2023'e, 2053'e, 2071'e yönelen sürecin çalışmalarını yapacağız. Artık evet diyen de hayır diyen de birlikte el ele tutuşarak ülkemizi geleceğe taşıyacağız. Güçlü Türkiye yolunda uzattığımız eli tutarak biz destek olan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.