SAMSUNLU YAZARLAR NECATTİN DEMİRTAŞI ZİYARET ETTİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Nisan 2019 18:24
SAMSUNLU YAZARLAR NECATTİN DEMİRTAŞI ZİYARET ETTİ
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti.
SAMSUNLU YAZARLAR NECATTİN DEMİRTAŞI ZİYARET ETTİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti. 

Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a kitap hediye eden yazarlar bir süre sohbet ettiler. Necattin Demirtaş Samsunda Kültür ve Sanatın her geçen gün daha da geliştiğini ifade ederek bundan gurur duyduğunu söyledi. Demirtaş daima sanat ve sanatçının yanında yer aldıklarını bunun kendileri için bir görev olduğunu da sözlerine ekledi.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven de Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samsunda yazarın sanatçının sorunlarını ilettik. Samsunu kültür ve sanat kenti yapabilmenin yollarını konuştuk. Olumlu gelişmeler olacağından kuşkumuz yoktur. Sayın Başkanın Kültür ve sanata yaklaşımından dolayı memnun olduk diyerek konuştu.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.