Samsunlu sanatçı'dan anlamlı davranış

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Eylül 2015 00:10
Samsunlu sanatçı'dan anlamlı davranış
Sanatçı Samsunlu FEHMİ son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı yaptığı televizyon programları ve konserlerini iptal etti.

SAMSUNLU FEHMİ'DEN DUYARLI DAVRANIŞ

Sanatçı Samsunlu FEHMİ son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı yaptığı televizyon programları ve konserlerini iptal etti.
Samsunlu Müzisyen Ve Sanatçılar Dernek başkanlığınıda yürüten Samsunlu FEHMİ ülkemizde son aylarda artan terör olaylarına tepki göstererek hergün
ocaklara ateş düştüğü ve içimizin yandığı bir ortamda müzik yapmak ,eğlenmek ve eğlendirmenin doğru olmadığını belirterek , yaptığı televizyon programını iptal ederek, şenlik ve konser organizsayonlarına katılmayacağını belirtti. Samsunlu FEHMİ yaptığı açıklamada "Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyoruz. Ama ne yazık ki içimizdeki bazı hainler dış güçlerinde yönlendirmesiyle ekmek yediği topraklara ihanet ediyorlar. Bu topraklar kolay kazanılmadı ve kolay kaybedilmez. Bunu herkes bilmelidir ki şu an acımızı içimize gömüyoruz ama bir noktadan sonra bunun faturasını çok ağır bir şekilde ödettirmesini biliriz.Ben bir sanatçı olarak ülkemiz huzura erene kadar müzik ve televizyon programı yapmamaya karar verdim.Belki bu beni maddi olarak etkileyebilir ama hiçbir kazanç bir şehidimin canından daha önemli olamaz.Bende bir şehit torunu olarak ülkemizde artık şehit haberleri duymak istemiyorum.Yetkililerinde bir an önce söylem değil eylem yaparak bunun çözümünü bulmalarını istiyorum.Yılardır bir avuç çapulcu dediğimiz teröristleri nedense bi türlü bitiremedik. Artık bu işin toptan çözümü bulunmalı.Savaşacaksak savaşalım , öleceksek ölelim. Yeterki ülkemizi bu terör belasindan kurtaralım."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.