Samsunlu Fehmi yeni sezonda HaberAKS Tv.de program yapacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Ekim 2016 00:22
Samsunlu Fehmi yeni sezonda HaberAKS Tv.de program yapacak
Samsunlu Fehmi olarak tanına Samsunlu Sanatçı Fehmi Mamal 'Samsunun Yıldızı' programıyla yeni döneme merhaba diyecek.
 Samsunlu Fehmi olarak tanına Samsunlu Sanatçı Fehmi Mamal 'Samsunun Yıldızı' programıyla yeni döneme merhaba diyecek.

Samsun adına yeni besteler yaparak Samsunu isminin duyurulmasına katkıda bulunan sanatçı yeni dönemde şimdiye kadar bestelediği şarkı ve türküleri ekranlara taşımaya hazırlanıyor.

Samsunu konu alan besteleriyle ekranlara gelecek

Son olarak Samsunun ovasına, Samsun da bir kız gördüm ve dayı ben Kavaklıyım şarkılarını bestelediğini ifade eden Sanatçı; Yeni dönemde  izleyenlerime yöremizi anlatan yeni bestelerle geliyorum. Samsuna sevdalı olmak böyle bir şey. Bugüne kadar okuduğum tüm türkülerimde Samsuna yer verdim. Bundan sonra da bunu yapmaya devam edeceğim. Benim yaptığım Samsunluluğun bir gereğidir. Samsunlu olmanın sorumluluğuyla hareket ediyorum. Daha öncede yine bestesi ve sözleri bana ait olan Samsun Benim Memleketim isimli  türküm gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında büyük beğeni toplamıştı. Umarım yeni türkülerimde ondan geride kalmaz. Ben işimi memleketime olan sevgiyle yapıyorum." diyerek konuştu.

Radyo ve Televizyon programcılığının yanısıra müzik yönetmenliği de yapan Samsunlu Fehmi bestelerini sosyal medyada da takipçileriyle paylaşıyor.

Samsunlu Fehmi başarılarını yaptığı işi sevmeye ve kendi hemşehrilerinin diliyle sanat üretmeye bağlıyor.

Samsunun yıldızı isimli program her Cumartesi günü Haber AKS TV. de yayınlanacak.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.