• İHSANBAŞKAN

Samsunlu Fehmi yeni klibi 'Bu Akşam' hakkında konuştu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Ocak 2016 22:46
Samsunlu Fehmi yeni klibi 'Bu Akşam' hakkında konuştu
Samsunlu Fehmi olarak ün yapan Kavak'lı sanatçı Fehmi Mamal Kavak'ın tanıtımının yer aldığı bir kliple sanatseverlerin karşısına çıktı. Samsunlu Fehmi'nin 'Bu akşam' isimli şarkısını okuyup ve rol aldığı klip izleyenler tarafından büy

Samsunun sevilen ses sanatçılarından ve Samsun Sanatçılar Derneği Başkanı olan ve Samsunlu Fehmi olarak ün yapan Kavak'lı sanatçı Fehmi Mamal Kavak'ın tanıtımının yer aldığı bir kliple sanatseverlerin karşısına çıktı. Samsunlu Fehmi'nin 'Bu akşam' isimli şarkısını okuyup  ve rol aldığı klip izleyenler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Klipte geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanıp hizmete açılan Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Parkındaki Kavak Tirit Evinin görüntüleri yer alıyor. 

Samsunlu Fehmi idarecilerin ilgisizliğinden şikayetçi

Samsunlu Fehmi; "Tanıtımını yaptığım iç bölge'de kimseden destek görmeden  ve özellikle kendi imkanlarımla yıllardır Kavak'ın tanıtımını yapmaya çalışıyorum. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden hatta Avrupa'dan bol bol teşekkürler alıyorum. Sanat hayatımda kendi ismimden evvel Samsunu tercih ettim. Samsunlu Fehmi olarak sahne aldım. Televizyon programlarını hazırladım. Kavak'ın gerek merkezi gerekse köylerini kültürleriyle ekranlara taşıdım. Şimdi klip çekerek tanıtmaya çalışıyorum.

Kavakta bazı zihniyetlerin değişmesi şart

Kavakta zihniyet değişimi şart. Bu kafa işidir. Kavak'ın gelişmesine engel olan  zihniyetten söz ediyorum. Sanat anlayışından yoksun bir ilçe olmasının sıkıntısını hep birlikte çekiyoruz. Kavakta sanatçı olarak elbette ilgi istiyoruz. Şovmenlik istemiyoruz. Biz dün vardık bugünde varız yarında olacağız. İlgisizlik içerisinde mücadelemizi veriyoruz. Artık kuru laflara karnımız toktur. Ben Türkiye'yi geziyorum Kavaktaki kadar kendi yetişmiş sanatçısına insanına karşı  ilgisizliği hiçbir yerde görmedim.

Kavakta benden rahatsız olanlar var

Diğer ilçelerde olduğu gibi Kavakta da bizi anlayabilecek idareciler istiyoruz. Kimsenin parasını pulunu istemiyoruz. Anlayış istiyoruz. Kavakta benden rahatsız olanlar var. Samsunu Kavak'ı her gittiğim yerde anlatmamdan, sorunları konuşmamdan rahatsızlık duyanlar yatırım yapmamı istemeyenler var...Fakat ben anlatmaya konuşmaya devam edeceğim çünkü Kavak kimsenin tekelinde değildir " diyerek konuştu.

Sanatçı Samsunlu Fehmi sözlerini ;"Ben Bursa'da yaşıyordum. Gurbetteki vatandaşlarımıza yapılan çağrıya uyup geldim. Kavakta iş yeri açtım. Bu benim memleket severliğimin bir örneğidir. Sonucu ne olursa olsun memleketim adına bir şeyler yapmaya gayret göstereceğim. Kültür adına sanat adına yeni şeyler yapmanın mücadelesini vereceğim" Diyerek sürdürdü.

SAMSUNLU FEHMİ'NİN KLİBİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.