Samsunlu Fehmi Müzisyenler Derneğini bırakacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Şubat 2016 18:39
Samsunlu Fehmi Müzisyenler Derneğini bırakacak
Samsunlu Fehmi kurucu başkanlığını ve 2 donem başkanlığını yürüttüğü Samsun Müzisyenler ve Sanatçılar Derneğinin Başkanlığından islerinin yoğunluğu nedeniyle ayrılacağını belirtti.

Samsunlu Fehmi "Bırakıyorum" dedi

Samsunlu Fehmi kurucu başkanlığını ve 2 donem başkanlığını yürüttüğü Samsun Müzisyenler ve Sanatçılar Derneğinin Başkanlığından islerinin yoğunluğu nedeniyle ayrılacağını belirtti. Samsunlu Fehmi yaptığı açıklamada Samsun'da bir ilki gerçekleştirdiklerini Samsunlu müzisyenler ve Sanatçılar derneğini kurduklarını belirtirken sözlerine şöyle devam etti. "Derneği ilk kurmaya karar verdiğimizde Samsunda yanımızda müzisyen arkadaşlar bulmakta zorlanmamıza rağmen Samsun dışındaki Samsunlu müzisyen arkadaşların desteğiyle derneğimizi kurduk ve derneği kurduktan sonra üye katılımları yoğunlaştı.Bu arada bizleri tanımadan derneğe bile üye olmadan eleştirenlerin şayisi arttı. Dernek kurulduktan sonra çeşitli etkinlikler düzenledik. 

Daha sonra Samsun sivil toplum kurulusu SADEF'e üye olduk. Bu arada Türkiye'deki müzisyen sanatçılarla birlikte müzisyenler federasyonu kurma çabaları içerisinde bulunduk.Ayrıca Eskişehir ,Kıbrıs ,Ankara , Antalya , Kırşehir , Nevşehir , Bursa , Malatya gibi çeşitli müzisyenlerin dernekleri ile birlikte TBMM'NDE torba yasada değerlendirmek üzere sanatçı ve müzisyenlerin çalıştıkları islerde sigortalı olmaları konusunda girişimlerde bulunduk ve çok sayıda müzisyen arkadaşlar bu konuda faydalandırdık.Yine Samsun'da derneğe üye olmadan çalışan ve bu işi ek is olarak yapan müzisyen ve sanatçıların ayırt edilebilmesi için maliye ile birlikte ortak hareket ederek kacak çalışanların tespit edilmesi için girişimlerde bulunduk. TRT yetkilileri ile yaptığım görüşmelerde TRT 'nin yeni projesi Kent Radyolarının birinin Samsun'a yapılması için girişimlerde bulundum.Samsun , İstanbul ,Bursa gibi çeşitli illerde düzenlemeyi düşündüğümüz Samsunlu sanatçılar konserlerini gecen yıl ülkemizde yaşanan üzücü olaylar nedeniyle iptal etmek zorunda kaldıklarını belirtti.

ELESTİRMEKTEN BASKA BİRSEY YAPMİYORUZ

Bütün bu çalışmaları tek basıma yapmama rağmen yeterince destek bulamadım.Biraz samimi olmak lazım bazı arkadaşlarda o samimiyeti göremedim. Ben bu zamana kadar elimden gelenin en iyisini yaptığıma inanıyorum.İslerimin yoğunluğu nedeniyle dernek başkanlığına ayıracak yeterli zamanımın olmaması nedeniyle dernek başkanlığı görevimden ayrılıyorum.Bundan sonra devam edecek arkadaşlara destek vereceğim.Buradan bu isi yapan yada yapmak isteyen arkadaşlara önerim mesleklerini profesyonelce yapsınlar. Günü birlik islerle bir şey elde edemezler . Bizler zaten yapabileceğimiz herzeyi yaptık.Fazla bir şeye ihtiyacımız yok ama bu isten ekmek yiyen yada yemeyi düşünen arkadaşlar birlikte hareket ederek haklarını aramaları gerekmektedir.Aksi takdirde yok paralara çalışmak zorunda kalacaklardır dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.