Samsunlu Fehmi (Fehmi Mamal) ameliyat oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Nisan 2015 20:20
Samsunlu Fehmi (Fehmi Mamal) ameliyat oldu
Samsunlu ses sanatçısı Samsunlu Fehmi (Fehmi Mamal) ameliyat oldu. Bursa Devlet Hastanesinde ameliyata alınan sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi.
 Samsunlu Ses Sanatçısı Samsunlu Fehmi (Fehmi Mamal) ameliyat oldu. Bursa Devlet Hastanesinde ameliyata alınan sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu bildirdi.

Bestelediği Samsun Türküleriyle bilinen ve aynı zamanda Samsun Sanatkarlar ve Ses Sanatçıları Derneği Başkanlığını da yürüten Samsunlu Fehmi Samsun Haber AKS Tv.de Samsunun yıldızı programını da gerçekleştiriyor.

Telefonlar görüşerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz ses sanatçısı Samsunlu Fehmi'nin sağlığına kavuşur kavuşmaz kaldığı yerden başlayarak hem televizyon programı hem de halk konserlerine devam edeceğini söyledi.

Ameliyatının sağlıklı bir şekilde geçtiğini bildiren sanatçı kendisini bizzat ziyaret eden, telefonla arayan ve mesaj göndererek yalnız bırakmayan dostlarına selam ve teşekkürlerini iletti.

Samsunlu Fehmi'ye bir an evvel sağlığına kavuşması dileğiyle geçmiş olsun diyoruz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.