Samsunda başarı ve şampiyonluk deyince akla Bil Koleji geliyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Ağustos 2021 22:28
Samsunda başarı ve şampiyonluk deyince akla Bil Koleji geliyor
Daha öncede çeşitli uluslararası turnuvalarda şampiyonluklara imza atan Samsun Bil Koleji öğrencilerinden Anıl Ulaç Atan ve Miraç Kantar 5-8 Ağustos Tarihleri arasında Ankara'da yapılan U17 Turkey Badminton Open Şampiyonası'nda çift erkeklerde 2.olarak Sa
Daha öncede çeşitli uluslararası turnuvalarda şampiyonluklara imza atan Samsun Bil Koleji öğrencilerinden Anıl Ulaç Atan ve Miraç Kantar 5-8 Ağustos Tarihleri arasında Ankara'da yapılan U17 Turkey Badminton Open Şampiyonası'nda çift erkeklerde 2.olarak Samsuna döndüler.


TURAN ARSLAN: ÖĞRENCİLERİMİZ ÜLKEMİZİN DE GURURU OLDU


Samsun Bil Koleji  Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan: "Öğrencilerimizden Anıl Ulaç Atan ve Miraç Kantar başarılarının üzerine yenilerini eklediler. Bu defada Ankara'da yapılan U17 Turkey Badminton Open Şampiyonası'nda çift erkeklerde 2.olarak Samsuna döndüler. Milli sporcularımızı kutluyor onları Bil Koleji ailesi içerisinde görmekten gurur duyuyorum. Okulumuz öğrencilerinin başarısı Samsun kamuoyunu da olumlu etkilemekte olup gençlerimiz arasında örnek olarak görülmektedir. Öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.