• İHSANBAŞKAN

Samsuna kar ve yağmur uyarısı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 24 Kasım 2014 12:06
Samsuna kar ve yağmur uyarısı
Meteorolojiden Samsun için kar ve yağmur uyarısı geldi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun doğus ile ManisaDenizliSinopSamsunOrduDüzceZonguldakRize,ArtvinKars

ArdahanIğdırAğrıMuşBitlisŞırnak ve Şanlıurfa çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların akşam saatlerinden itibaren İstanbul ve Kırklareli'nin kıyı kesimleri ileBalıkesir'in kuzey çevrelerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, İçEgeGöller YöresiKırklareliBilecikBalıkesirArtvinKarsArdahanIğdırAğrıMuş,Bitlis 

çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklar, mevsim normallerinin altında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun doğu kesimlerinde güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı EgeKaradeniz kıyıları ve AntalyaKörfezi'nde kuvvetlice (30-60 km/s) esecek.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.