Samsun'un gündeminde Kavak var

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Kasım 2014 17:47
Samsun'un gündeminde Kavak var
Samsun Vali Yardımcıları Kurt ve Karatekeli'den Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na ziyaret.
EMİN ADIMLARLA YARINLARA KOŞAN İLÇE: KAVAK
Vali Yardımcıları Kurt ve Karatekeli'den Sarıcaoğlu'na Ziyaret
Samsun Vali Yardımcıları Kurt ve Karatekeli'den Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na ziyaret.
Samsun Vali Yardımcıları Faruk Necmi Kurt, Mehmet Ali Karatekeli, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Organize Sanayi Müdürü Ali İhsan Uzun Başkan Sarıcaoğlu'nu ziyaret ettiler. Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Vali Yardımcıları göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü Başkan Sarıcaoğlu'na teşekkür ettiler.

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, Kavak Kaymakamı Şekerci, Samsun Vali Yardımcıları Kurt ve Karatekeli Çakallı Han'ında yerinde incelemelerde bulundu.

"SAMSUN'UN GÜNDEMİ KAVAK"

Kavak'ın sanayisindeki büyümeyi yakınen takip ettiklerini vurgulayan sayın Kurt ve Karatekeli Samsun'un ilçeleri arasında sanayisi hızla büyüyen tek ilçe Kavak bu yüzden Kavak sürekli olarak Samsunun gündeminde. Kavak'ta ki projeleride inceleyen sayın Kurt ve Karatekeli Kavak'ın yakın bir zamanda çok iyi noktalara gelebilecek potansiyele sahip olduğunu vurguladılar.

Başkan Sarıcaoğlu ziyaretlerinden ötürü Samsun Vali Yardımcıları Faruk Necmi Kurt, Mehmet Ali Karatekeli, Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Organize Müdürü Ali İhsan Uzun'a teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.