Samsun'lu Romanlardan teröre tepki konvoyu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Eylül 2015 23:21
Samsun'lu Romanlardan teröre tepki konvoyu
Samsun İli Roman Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri motosikletleriyle birlikte teröre tepki konvoyu oluşturdular
 Teröre bir tepkide Romanlardan

Samsun İli Roman Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri motosikletleriyle birlikte teröre tepki konvoyu oluşturdular

 

KONVOY OLUŞTURDULAR

Teröre Samsun'dan tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Yaşanan terör olaylarına bir tepki de Samsun İli Roman Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nden geldi. Dernek üyeleri 'Hepimiz birer Türk Bayrağıyız' sloganı eşliğinde eylem yaptı. Motosikletleriyle eylem yapan Romanlar, Türk Bayraklarını ellerine alarak konvoy oluşturdular. Romanlar konvoy boyunca, şehitler ölmez vatan bölünmez, ne mutlu Türküm diyene ve vatan sana canım feda şeklinde sloganlar attılar.

 

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

Konvoy sonrası basın açıklaması yapan derneğin yönetim kurulu üyelerinden Emrah Kepçe, "20 Temmuz'dan bu tarafa bir yanda polislerimiz, diğer yanda Mehmetçiklerimiz artan ve azgınlaşan hain saldırıların kurbanı olmuşlardır. Bu hainlere şiddetli bir cevabın verilmediği geçen her saat milli öfkeyi daha da şiddetlendirecek, toplumsal tepki kontrolsüz bir noktaya ulaşacaktır. Aziz milletimiz acısını saracak, yasını hakkıyla sahiplenecek ve hainlerden mutlaka hesap soracaktır. Ülkenin değişik bölgelerindeki hain saldırıları lanetliyor, Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyoruz. Başımız Sağolsun, Vatan Sağolsun" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.