• İHSANBAŞKAN

Samsun'lu öğretmen oturduğu apartman yöneticisini darp etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Eylül 2017 20:19
Samsun'lu öğretmen oturduğu apartman yöneticisini darp etti
Bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda tartışan R.A eline geçirdiği laminat parçasıyla İ.İ'ye vurmaya başladığı iddia edildi.

Samsun'da öğretmenlik Yapan R.A isimli öğretmen Fevzi Çakmak Mahallesinde oturduğu Liva Evlerinde yöneticilik görevi yapan İ.İ'yi darp etti.


Öğretmen Bunu Yaparsa?


Bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda  tartışan R.A eline geçirdiği laminat parçasıyla  İ.İ'ye vurmaya başladığı iddia edildi.


Apartman yöneticisi İhsan İde konu ile ilgili olarak sağlık raporu aldığını ve Karakola giderek ifade verdiğini konunun mahkemeye intikal ettiğini söyledi.


İ.İ: "Aynı sitede 21 hane yer almaktadır. Sitenin Asansör ve Kamera giderleri için gerekli aidatı ödemeyen komşumuz öğretmen R.A'ya defalarca hatırlatmamıza rağmen bu aidatı ödemedi. Aylarca ödenmeyen aidatı yönetim olarak icraya vermek zorunda kaldık. Bugün apartmanın altındaki çay ocağında bulunduğum sırada karşıda işaret ederek ederek benimle konuşmak istediğini anladığımdan yanına gittim buyrun dedim. Fakat o öfkeli bir şekilde sen beni icraya vermişsin dedi. Ben de kendisine karşılıklı konuşalım diyerek  bahçedeki kamelyaya geçtik orda konuşalım dedim. Orada agresif hareketleri devam etti. Daha sonra tartışma esnasında eline geçirdiği laminat parçasıyla  üzerime saldırdı. Siz kimsiniz beni icraya veriyorsunuz diyerek hakaretler savurdu. Bu esnada başımdan ve kolumdan yara aldım. Kamera kayıtları mevcuttur. Sağlık raporu aldım. Karakola giderek ifade verdim. Yönetim olarak mahkemeye intikal ettirdik. Söz yargınındır" dedi.

Etiketler : Öğretmen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.