Samsun'da şiirin kalbi burada atıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Ocak 2016 23:10
Samsun'da şiirin kalbi burada atıyor
Samsunlu şairler Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak Dernekler Federasyonunun ortaklaşa düzenledikleri 'KADEF' şiir akşamları programında k önceden yazdıkları şiirleri okumaya devam ediyor.
 Samsunlu şairler Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak Dernekler Federasyonunun ortaklaşa düzenledikleri 'KADEF' şiir akşamları programında önceden yazdıkları şiirleri okumaya devam ediyor.

İki haftalık sürelerle da biraraya gelen şairler şiir kitapları da yayınlayarak imza günleri düzenledikleri görülüyor. 2 yıldır devam eden şiir akşamlarına Samsun ve çevre ilçelerden çok sayıda şairin katıldığı bu arada halk ozanlarının da besteledikleri şiirleri okudukları geceler bir anlamda sıra gecelerini andırıyor. 
Katılan şairler arasında şiirleri beste olan çok sayıda şair de yer alıyor. 
Roman yazarı Doğan Kan'ın sunumuyla daha da anlam kazanan şiir akşamlarında şairlerin yazıp okudukları şiirler arasında beğeniye sahip olanların yıl sonunda antoloji olarak yayınlanacağı belirtiliyor.

Adres: Kavak Dernekler Federasyonu- Saitbey Mahallesi, Demirciler Yokuşu, Vakıf Han Kat: 3 İlkadım / Samsun
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.