SAMSUN'DA İSRAİL ZULMÜNE BÜYÜK TEPKİ

SİYASET Haber Girişi : 08 Ağustos 2014 12:15
SAMSUN'DA İSRAİL ZULMÜNE BÜYÜK TEPKİ
Samsun'da İsrail zulmünü kınamak amacıyla bir araya gelen ve Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşe Samsunlular büyük ilgi gösterdi.
Samsun'da İsrail zulmünü kınamak amacıyla bir araya gelen ve  Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi öncülüğünde gerçekleşen yürüyüşe Samsunlular büyük ilgi gösterdi.

Samsun Büyük Cami önünde bir araya gelen ve öncülüğünü Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi'nin yaptığı bir grup yürüyüş düzenledi. Camii önünde bir araya gelerek yürüyüş düzenleyen grup Bağdat ve İstiklal Caddesi, 19 Mayıs Bulvarı üzerinden yürüyen grup Cumhuriyet Meydanı'na Filistin ve Türk bayrağıyla gelerek basın açıklamasında bulundu.

Gruplar adına basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi Tanıtım Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Kavaklı, "İsrail devletinin 1 aydır havadan, denizden ve karadan olmak üzere Gazze'ye uyguladığı katliam ve soykırım halen devam etmektedir. Bizler İsrail'in tüm birimleriyle, tüm yetkilileriyle Türkiye topraklarını terk etmelerini ve ticari anlaşmaların iptal edilmesini istiyoruz. Bizler merhum Erbakan hocamızın ifadeleriyle 'laf değil yaptırım' bekliyoruz" dedi.
Yürüyüşe Dost-Der, Şuurlu Öğretmenler Derneği, Memur-Sen, Samsun Yazarlar Derneği, SP Gençlik Kolları, Öğ-Der, Siyahi Hareket olmak üzere sivil toplum kuruluşları da destek verdi. 

Grup ellerinde pankartlar ve dövizlerle basın açıklaması yapan grup basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.
Etiketler : İSRAİL
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.