SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Nisan 2019 19:50
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN ANLAMLI ZİYARET
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Türkiye Harp Malülleri Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz'ı ziyaret etti.
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİNDEN TÜRKİYE HARP MALÜLLERİ ŞEHİT GAZİ DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİNE ZİYARET

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Türkiye Harp Malülleri Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı  Necati Yılmaz'ı ziyaret etti.

Türkiye Harp Malülleri Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı  Necati Yılmaz'la bir süre sohbet eden Seven: " Şehit ve Gazilerimiz Cennet Vatanımızın fedakar neferleridir. Onların aziz hatırasını yaşatan ve ona sahip çıkan böyle bir derneği ziyaret etmekle hen duygulandım hem de onur duydum. dernek Başkanımız Necati Yılmaz'a da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye Harp Malülleri Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı  Necati Yılmaz'da Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.