Samsun Yazarlar Derneği Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i kınadı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Şubat 2017 22:28
Samsun Yazarlar Derneği Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'i kınadı
Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen, Halk Tv'de yayınlanan programda Osmanlı İmparatorluğu Padişahı Abdulhamid Han'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'na çirkin hakaretler yağdırdı.
 Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen, Halk Tv'de yayınlanan programda Osmanlı İmparatorluğu Padişahı Abdulhamid Han'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'na çirkin hakaretler yağdırdı. 

Nilhan Osmanoğlu'nun Galatasaray Adası ile ilgili açıklamalarıyla alay eden ikili terbiye sınırlarını aşarak çirkin hakaretlerde bulundu.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Halk Tv'de yayınlanan programda Osmanlı İmparatorluğu Padişahı Abdulhamid Han'ın torunu Nilhan Osmanoğlu'na çirkin hakaretlerde bulunan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen 'in bu durumunu kınayarak bir açıklama yaptı:

SEVEN: BUNLAR ZAVALLI ACİZ EDEP YOKSUNU KİMSELER 
Seven yaptığı açıklama'da " Kendi milletine böylesine hakaret edebilen bu zavallı insanlara bu milletin çocukları diyemiyorum. Zira bu milletin çocukları olsalardı evdatlarına karşı bu şekilde edepsiz yakıştırmalarda bulunmazlardı. Bu açıklama Alman, Yunan, Rus, Ermeni vs Televizyonlarında o ülkenin vatandaşları tarafından yapılmış olsaydı burada ayağa kalkar tepkimizi gösterirdik. Ne yazık ki bu hakaretler TC. Vatandaşı sıfatıyla bir Yunan vatandaşının dahi ağzına alamayacağı cümleler kullanılarak yapılmıştır. Bu milliyetsiz kişilerin edepsizliğin haysiyet ve şeref yoksunluğunda geldikleri  noktayı gösteriyor. Tarihine geçmişine ve milletine kendi elleriyle saldıran başka bir milletin olduğunu düşünemiyorum. Bu insanlar düşmanlarımızın ağzıyla konuşuyorlar. Bu zavallı aciz haysiyetsiz kişilerin edepsizliklerini kınıyor, Türk milletinin vicdanına havale ediyorum. Yaptıkları hakaretler suçtur. Ayrıca suç duyurusunda da bulunmuş oluyorum. Bu insafsızlar şimdi basın özgürlüğüne sığınıp özgür basın diye çığırtkanlık yapacaklardır. Edepsizleri ve saygısızları koruyacak özgür basın istemiyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde kendi ecdadına hakaret edenleri koruyacak basın yoktur" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.