Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven terörü kınadı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Şubat 2016 23:40
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven terörü kınadı
Seven; 'Teröre alet olanları destek verenleri sempati duyanları lanetliyoruz,. Vatanımızın devletimizin yanındayız. Biz hür ve bağımsız yaşamayı bildiğimiz gibi aynı şekilde bu Cennet Vatan için ölmeye de hazırız' dedi.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven terör olaylarını kınadı.

 

Seven; " Teröre alet olanları destek verenleri sempati duyanları lanetliyoruz,. Vatanımızın devletimizin yanındayız. Biz hür ve bağımsız yaşamayı bildiğimiz gibi aynı şekilde bu Cennet Vatan için ölmeye de hazırız" dedi.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yaptığı açıklamada şunları söyledi;

 

"Ülkemizin birlik ve beraberliği bozmak için kirli oyunların maşası olan teröristleri hainleri ve bunlara destek verenleri lanetle kınıyoruz. Türkiye'nin varlığından ve büyümesinden rahatsız olup kirli emellerine ulaşamayacaklarını anlayan karanlık güçler terör olayları çıkartarak ortalığı karıştırmak istemektedirler. Şahsi çıkarları uğruna vatanını satmak pahasına bu örgütlere destek veren içerideki ve dışarıdaki hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Döktükleri kanda önce kendileri boğulacaktır. Silahlı kuvvetlerimiz ve emniyet güçlerimiz üzerlerine düşen kutsal görevi yerine getirirken şehitler vermektedir. Şehitlerimiz bu bağımsız vatanın kökleridir. Köklerden daha güçlü ve yeni filizler çıkmakta, yaşanan olaylar karşısında milletimiz yediden yetmişe birbirleriyle kenetlenmektedir. Bu birlik ve beraberlik bizim en önde gelen caydırıcı gücümüzdür.

 

Yazarımız şairimiz çizerimiz kalemleri ve kelamlarıyla vatanımızın bu zor ve çetin günlerinde  yanında olduğunu hissettirmektedir. Devletimiz sağduyu ve vatan sevdalısı fertlerinden aldığı güçle terörü ve onları besleyen kaynakları kurutmaya her zamankinden daha fazla kararlıdır.

Zalimin zulmüyle inleyen coğrafyalardaki masum insanlara karşı Dünyanın seyirci kalması karşısında bizim devletimiz kendine yakışır biçimde sahipsiz ve yetim kalan insanlara da  sahip çıkmış onların gür sesi olmuştur. Hiçbir baskı, hiçbir güç ezelden beri hür yaşamış bu büyük milleti sindiremeyecektir.

 

Nerede hangi unvan ve şartlar altında olursa olsun vatanımıza birliğimize el ve dil uzatanların eli de dili de kırılacaktır. Bugüne kadar buna müsaade edilmemiş bundan böyle de edilmeyecektir. Her birimiz birer Türkiye'yiz. Her birimiz birer Mehmetçiğiz. Her birimiz birer bayrağız. Bu ülkede bağımsız ve hür yaşamaya hazır olduğumuz gibi yine bu uğurda ölmeye de hazırız.

Ülkemizin dört biryanında teröristlerin menfur saldırıları karşısında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet Milletimize sabır ve başsağlığı diliyor, hainleri şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.