• İHSANBAŞKAN

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ 6. OLAĞAN GENEL KURULU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Nisan 2019 09:44
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ 6. OLAĞAN GENEL KURULU
Samsun Yazarlar Derneği Kuruluş tarihi olan 09.05.2005 tarihinden bugüne 6. Olağan Genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. Derneğin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 07.04.2019 Pazar Saat: 11.00'de Günü Fatih Mahallesi Doğan Reis Sk. No 23 Adresindeki binasın
SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ 6. OLAĞAN GENEL KURULU

Samsun Yazarlar Derneği Kuruluş tarihi olan 09.05.2005 tarihinden bugüne 6. Olağan Genel kurulunu yapmaya hazırlanıyor. Derneğin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı 07.04.2019 Pazar Saat: 11.00'de Günü Fatih Mahallesi Doğan Reis Sk. No 23 Adresindeki binasında gerçekleşecek. 

Dernek Başkanı Ahmet Seven: " 14 yıl evvel kurulan  derneğimizin 6. Olağan Genel Kurulunu  gerçekleştiriyor olmamızdan dolayı gururluyuz. Bugüne kadar güven ve desteklerini esirgemeyen üyelerimize ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İstikrar ve güvenle yolumuza devam etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Samsun Yazarlar Derneği bugüne kadar taşıdığı sorumluluk bilincini bundan sonrada taşıyacaktır. Şehrimizin kültür aynasıdır. Şehirlererası kültür temsilcisidir. Vizyon ve misyonu ile  ülkemizde haklı olarak önemli bir yere sahip olmuştur. Samsunda şair ve yazarlarımızda ciddi gelişmeler yaşanmakta sanatın her dalında kayda değer ilerlemeler görülmektedir. Bu anlamda Samsun şair ve yazarlarıyla da öne geçmiş bulunmaktadır. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Genel Kurulumuza başta üyelerimiz olmak üzere  ilgili olanları davet ediyorum" diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.