SAMSUN YAĞIŞ VE FIRTINAYA KARŞI TEDBİRİNİ ALMALI

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Eylül 2014 14:55
SAMSUN YAĞIŞ VE FIRTINAYA KARŞI TEDBİRİNİ ALMALI
Giresunda yağan yağmur ve etkili fırtına hayatı felce uğrattı.Samsun'a dikkat.
 Dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan yağmur ve fırtına giresun'da hayatı felce uğrattı. Vatandaşların korkulu anlar yaşamasına sebep oldu. 
Etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dalgalar, Karadeniz Sahil Yolu'nun ulaşıma kapanmasına neden oldu.

Giresun Belediye Başkanı  Kerim Aksu bölgede inceleme yaparak şu açıklamayı yaptı: " Giresun bu tehlikeyi 5 yılda bir yaşıyor. Daha önce 1999 ve 2009 yılında aynı felaketi gördük. Yoldaki araçlar oyuncak gibi suların önünde savruldu. Deniz yola taştı. Bugün aynı manzara ile karşı karşıyayız. Yıllardır ifade ediyoruz. Yapılan bu yol Karadeniz iklim şartlarına uygun değil. Araçlar hasar gördü, binalar hasar gördü, yollar hasar gördü. Bu yol, vatandaşın mal ve can güvenliğini tehdit ediyor. Biran önce bu yol yeniden masaya yatırılmalıdır. Karayolları hatasıyla yüzleşmelidir. Karayolları hatasını düzeltmelidir."

Bu olay ani bastıran yağmurla birlikte gelen fırtınaya karşı Samsun halkının da tedbirli olmasını isteyen ilgililer gerekli tedbirin alınması yönünde uyarıda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.