Samsun Valisi Şahin'den Kavak Çimento Fabrikasına ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Ağustos 2015 23:23
Samsun Valisi Şahin'den Kavak Çimento Fabrikasına ziyaret
Samsun valisi İbrahim Şahin Üstyapı İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi tarafından Kavak ilçesine kurulacak olan Kavak Çimento Fabrikasını (KAVÇİM)'ı ziyaret ederek işletme hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun valisi İbrahim Şahin Üstyapı İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi tarafından Kavak ilçesine kurulacak olan Kavak Çimento Fabrikasını (KAVÇİM)'ı ziyaret ederek işletme hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kavak Çimento Fabrikasını (KAVÇİM)'ı ziyaret eden Vali İbrahim ŞAHİN'i burada Asarcık Kaymakamı ve Kavak Kaymakam Vekili Hüseyin TUTUŞ, Kavak Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin GÜNDOĞDU ve şirket yetkilileri karşıladı.

Daha sonra Kavak ilçesine kurulacak olan günlük üretim kapasitesi 5000 Ton/Gün Klinker ve yıllık çimento üretim hedefi 1.500.000 ton olan Kavak Çimento Fabrikası'nı gezerek incelemelerde bulunan Vali İbrahim ŞAHİN'e, Kavak Çimento Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin GÜNDOĞDU tarafından şirket ve burada yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

Daha sonra Vali İbrahim ŞAHİN Kavak Çimento Fabrikası'nda yaptığı incelemelerin ardından ilçeden ayrıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.