• İHSANBAŞKAN

Samsun Valisi Dağlı iftarını Huzurevinde açtı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 18 Nisan 2022 21:12
Samsun Valisi Dağlı iftarını Huzurevinde açtı
Vali Dağlı: "Kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan siz kıymetli büyüklerimize, toplum olarak yaşamın her anında saygı ve hoşgörü göstermek, vefa borcumuzu hayır dualarınızı alarak ödemek en güzel erdemlerdendir."
Samsun Valisi Dağlı iftarını Huzurevinde açtı

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve eşi Nurgül Dağlı hanımefendi, Ladik Kaymakamı Ahmet Raşit Orhan, Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ve protokol üyeleriyle birlikte, Ladik ilçemizde bulunan Kemal Kaplan Huzurevi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Gençlerimizin toplumsal kurallar ve ahlaki değerlerimiz ışığında doğru bir şekilde yetişmesine ilham veren, onlara saygı ve sevgi çerçevesinde hayat boyu tecrübelerini aktaran yaşlılarımızın en kıymetli değerlerimiz olduğunu ifade eden Vali Dağlı: "Kültürümüzü yarınlara taşımamızı sağlayan siz kıymetli büyüklerimize, toplum olarak yaşamın her anında saygı ve hoşgörü göstermek, vefa borcumuzu hayır dualarınızı alarak ödemek en güzel erdemlerdendir." dedi.

 

Kıymetli büyüklerimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum diyen Vali Dağlı "Allah, siz başımızın tacı yaşlılarımızın devletimiz ve milletimiz için yaptığınız hayır dualarının eksikliğini göstermesin, hepinize huzurlu, sağlıklı ve uzun ömürler versin" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.