Samsun Şehitlerine Saygı için yürüdü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Aralık 2023 21:02
Samsun Şehitlerine Saygı için yürüdü

Samsun Aziz Şehitlerine saygı için yürüdü

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanlığı şehitlerimiz için yapılan saygı yürüyüşü terdipledi.

 

Yürüyüşe her kesimden yüzlerce insan katıldı. Yürüyüş Atatürk Anıtı önünde son buldu. Yürüyüşün sonunda saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşı okundu.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz konuşmasında şehitlerimizi sizin kardeşiniz ağabeyiniz babanız veya en yakınınız olarak düşünün. Bu Cennet Vatan uğruna bin kere dünyaya gelsek her defasında canımızı feda etmekten çekinmeyiz. Vatanımız sağ olsun. Milletimiz varolsun. Samsun şehitlerine karşı hassasiyeti bir kez daha gösterdi. Katılan herkese teşekkür ediyorum diyerek konuştu. 

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanlığı'nın düzenlediği Pençe-Kilit Harekatı Bölgesinde Şehit olan kahraman Mehmetçiklerimiz ve vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimiz için yapılan saygı yürüyüşüne katıldık. Şehitlerimizi Rahmet ve şükranla yad ediyoruz" dedi. 

Tüm şehitlerimizin ruhu şad, mekanları cennet olsun. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.