Samsun Şehidini Dua ve Gözyaşlarıyla Uğurladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Mayıs 2017 20:27
Samsun Şehidini Dua ve Gözyaşlarıyla Uğurladı
Samsunlular Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Kato dağı bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan 25 Yaşındaki Polis özel harekat memuru Mesut Yılmaz'ı dua ve gözyaşlarıyla uğurladı.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Kato dağı bölgesinde PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan 25 Yaşındaki Polis özel harekat memuru Mesut Yılmaz'ın cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere ailesinin yaşadığı Samsun'a uğurlandı.

Aynı çatışmada yaralanan Yusuf Şeker ile Zekeriya Yunus Cilasın'da Şehit Mesut Yılmaz'ı yalnız bırakmayarak, helikopter ile şehidin memleketine gittiler.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kato Dağı'nda çıkan çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılırken şehit olan 25 yaşındaki Polis Özel Harekat Memuru Mesut Yılmaz için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Ali Arıkan, Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve silah arkadaşları ile Şehit Mesut Yılmaz'ın cenaze törenine, aynı çatışmada yaralanan silah arkadaşları da katıldı. Aynı çatışmada yaralanan Yusuf Şeker ile Zekeriya Yunus Cilas'ın tekerlekli sandalye ile katıldıkları uğurlama töreninde gözyaşlarına hakim olamadılar.

Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesinin alana getirilmesinin ardından başlayan tören, özgeçmişin ve duaların okunmasıyla devam etti.

Şehit Polis Özel Harekat Memuru Mesut Yılmaz'ın cenazesi silah arkadaşlarının omuzlarında helikoptere konularak ailesinin yaşadığı Samsun'a gönderilmek üzere Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.