Samsun Milletvekili Erhan Usta'dan büyük değişim

SİYASET Haber Girişi : 03 Şubat 2023 19:33
Samsun Milletvekili Erhan Usta'dan büyük değişim
Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili iken İyi Parti'ye geçen Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın traşındaki değişim de dikkat çekiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili iken İyi Parti'ye geçen Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın traşındaki değişim de dikkat çekiyor.

 

Erhan Usta'nın daha önceki düşünce ve söylemlerinin değişmesiyle birlikte saç traşının da değişime girmesi karşısında düşürncelerini ifade eden vatandaşlar : " Biz Erhan Usta'nın önceki haline alışmışız. Yeni haliyle tanımakta güçlük çekiyoruz. Çoğu yerde kendini tanıtma ihtiyacı duyuyor. Hatta yanılmayalım diyerek birbirimize soruyoruz. Eğer birileri tanıtmasa tanıyamayacağız. Saçlı ve bıyıklı hali daha güven vericiydi. Herkesin düşüncesine saygı duyuyoruz hele saç sakal olunca müdahale etmek haksızlık olur. Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydu anlam vermekte zorlanıyoruz. Acaba kafasındaki düşünceleri de bu şekil de mi ifade etmek istiyor" diyerek konuşuyorlar.

 

 

Etiketler : Erhan Usta
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.