Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Ünal nihayet emekli oldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Temmuz 2016 19:03
Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Ünal nihayet emekli oldu
Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal yaş sınırından emekli oldu. Ünalın Samsun Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yaptığı yıllar Samsunda kültür ve turizmi adına kayıp yılar olarak nitelendiriliyor.
SAMSUNDA KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ VAR MIYDI Kİ...EMEKLİ OLMUŞ!

Samsun Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal yaş sınırından emekli oldu. Ünalın Samsun Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yaptığı yıllar Samsunda kültür ve turizmi adına kayıp yılar olarak nitelendiriliyor. 

Vali Yardımcısı Recep Yüksel; Yüksel hanımın birikimlerinden yararlanacağız demiş. Eğer öyle bir birikim varsa tabi

Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, müdürlük binasında yapılan programa katıldı. Ünal'a plaket verdi. Katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulup hatıra fotoğrafı çektirildi. Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Samsun'un kültür ve turizminin gelişimi adına Yüksel Ünal'ın özveri ile çalışmalar yaptığını belirterek, "Bundan sonraki dönemde de Yüksel hanımın birikimlerinden yararlanmaya devam etmeyi arzu ederiz. İnsan kaynağı çok önemli buraya bu mevkiye kolay ulaşılamıyor. Ben kendisine başarılar diliyorum. Bundan sonraki hayatınızda yolunuz açık olsun" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.