Samsun Kavak Kadınlar Derneği Kongre hazırlıklarına başladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 10 Ağustos 2023 20:24
Samsun Kavak Kadınlar Derneği Kongre hazırlıklarına başladı
Kısa bir süre önce kuruluşu gerçekleşen Samsun Kavak Kadınlar Derneği İlk Genel Kurul Toplantısını 15 Eylül 2023 tarihinde yapacak.

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Kongre hazırlıklarına başladı.

 

Kısa bir süre önce kuruluşu gerçekleşen Samsun Kavak Kadınlar Derneği İlk Genel Kurul Toplantısını 15 Eylül 2023 tarihinde yapacak.

 

Hacer Kaya: Samsuna Kavaklı Kadınların eli dokunacak

 

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Dernek Başkanı Hacer Kaya Başkanlığında toplanarak kongreye giden süreçte izleyecekleri yol haritalarını belirlemeye başladı. Toplantıda önemli hedeflerinin olduğunu her birini gerçekleştirmek için ortak akılla hareket edeceklerini ifade eden Dernek Başkanı Hacer Kaya: " Samsun'a Kavaklı kadınların mührünü vuracağız. Birçok alanda başarılarıyla dikkat çeken kadınlarımızı gündeme getirmenin gayreti içerisindeyiz. Temsil edilen kadın anlayışından temsil eden kadın anlayışına doğru yol alıyoruz. Bundan sonra sosyal ve kültürel sahada da kadınlarımızın daha aktif rol aldıklarını göreceksiniz. Kadının eli sanattan siyasete, tarımdan ziraate, ekonomiden ticarete, eğitimden öğretime değmelidir. İnsanı dünyaya getiren kadın yaşadığı dünyayı da aydınlatmanın sorumluluğu içerisindedir. Bu ışık kadınlarımızda fazlasıyla vardır. Biz ilk kongremizi bu anlayışla 15 Eylül 2023'te KA-DEF Binamızda gerçekleştirme kararını aldık. Taşın altına elimizi ve gönlümüzü koyduk. Destek veren herkese teşekkür ediyorum" diyerek konuştu. 

 

KA-DEF Delegesi Şükrü Demirci: Samsun Kavak Kadınlar Derneğimizi kutluyorum 

 

Toplantıya KA-DEF delegesi Şükrü Demirci' de katılarak Samsun Kavak Kadınlar Derneğinin  projeleriyle ilgili bilgi alıp düşüncelerini aktardı. Şükrü Demirci:" Benim eşim Samsunun en güzel Mahallelerinden birinde ikinci dönem Muhtar olarak görev yapıyor. Ben bundan dolayı son derece gurur duyuyorum. Samsun Kavak Kadınlar Derneğinin da başarılara imza atacağına güvenim sonsuzdur" dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.