Samsun Kavak Kadınlar Derneği Büyük Takdir Topladı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Kasım 2023 18:49
Samsun Kavak Kadınlar Derneği Büyük Takdir Topladı

Samsun Kavak kadınlar Derneği takdir topladı 

 

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Öğretmen, Diş Hekimi, Usta Öğretici, Kuaför esnaf, Ev hanımı ve yazarlardan oluşan kadınlarla birlikte  Öğretmenler günü, Diş Hekimleri günü ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü olmak üzere üç ayrı anlamlı günü birarada kutlayarak Samsunda kadınlar dayanışması örneğine imza attılar.

 

Samsun Kavak Kadınlar Derneği Başkanı Hacer Kaya : "Samsun'da kadınların her alanda olduğu gibi sivil toplum kuruluşu bünyesinde anlamlı çalışmalar yapabileceğinin örneğini sergilemenin mutluluğu içerisindeyiz. Kadınların duyarlılığını önemsiyoruz.  Öğretmenler günü, Diş Hekimleri günü ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününü üyelerimizle birlikte kutlayarak güzel bir dayanışma örneği gösterdik. Programımıza katılarak  seslerini duyurmaya çalışan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha etkin programlarımızla kamuoyunda yerimizi almaya çalışacağız. Bu etkinliğimizin büyük takdir görmesi bizi sevindirdi" Diyerek konuştu.

 

Şiir okunmasının yanısıra  kadınlar duygu ve düşüncelerini paylaştığı programın yoğun ilgi ve takdir gördüğü izlendi.   

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hafize Acar 26 Kasım 2023 23:18

    Bir kadın olarak her zaman yanınızda yız güçlü kadınlar güçlü TÜRKİYE