Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen kimdir?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Şubat 2023 22:30
Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen kimdir?

Samsun İl Emniyet Müdürü Nihat Özen kimdir? 

 

Nihat Özen son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Nihat Özen kimdir? Nihat Özen kaç yaşında? Nereli? Mesleği ne? Soruların yanıtlarını arıyor.

 

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Nihat Özen var. Nihat Özen son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Nihat Özen kimdir? Nihat Özen kaç yaşında? Nihat Özen nereli? Mesleği Ne? İşte detaylar:

 

NİHAT ÖZEN KİMDİR?

 

Ağrı İl Emniyet Müdürü olan Nihat Özen, 1971 yılında Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Yaylalıözü mahallesinde dünyaya geldi. İlk ve ortaokulu bitirdikten sonra polis olma hayali ile girdiği Polis Akademisi Başkanlığından 1994 yılında mezun oldu. 1994-1999 yılları arasında İzmir Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğünde görev aldı. Ardından meslekteki başarıları ile rütbe atlayan Nihat Özen müdür oldu. Çalışmaları ile 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne kadar yükselen Nihat Özen, Ağrı İl Emniyet Müdürü iken Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Aynı zamanda Nihat Özen evli ve 2 çocuğu vardır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.