SAMSUN İÇİN TEK YÜREK OLMALIYIZ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Nisan 2013 11:51
SAMSUN İÇİN TEK YÜREK OLMALIYIZ
İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi'nde düzenlenen Samsun Turizm Günleri'ne katılan İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş etkinlik alanında kurulan stantları gezdi.

İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi'nde düzenlenen Samsun Turizm Günleri'ne katılan İlkadım Belediye Başkan Necattin Demirtaş etkinlik alanında kurulan stantları gezdi. İl Özel İdaresi Kültür Sanat Galerisi'nde bulunan 'Samsun Tanıtım Günleri' kapsamında Samsunun ve ilçelerinin tarihi yapısı, turizm alanları, örf ve adetleri hakkında bilgilerin verildiği etkinlikte, tanıtımlarını yapmak için yoğun çaba gösteren ilçe belediyeleri dikkat çekti.

Etkinliğin yapıldığı stantları gezen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, açılan stantları tek tek gezerek sohbet etti. Samsun Turizm Günlerinin örf, adet ve geleneklerinin yaşatılması ve tanıtılması açısından önemli bir araç olduğunu kaydeden Başkan Demirtaş, bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu söyledi. Etkinliklerde gerçekleştirdiği çalışmalar sebebiyle katılan tüm ilçelere teşekkür eden Demirtaş, bu organizasyonlarda yükün tek bir kurumun ya da kişinin üzerine bırakılmaması gerektiğini, Kaymakamlık, belediye, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve halkıyla tek yürek olup Samsun’un tanıtımının yapılmasının gerektiğini ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.