Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'dan Örnek Davranış

SAMSUN HABER Haber Girişi : 06 Kasım 2022 20:15
Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'dan Örnek Davranış
Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL Terme İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personel ile düzenlediği toplantıda personelin taleplerini dinleyip sorularını cevaplandırdı.

Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL Terme İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan personel ile düzenlediği toplantıda personelin taleplerini dinleyip sorularını cevaplandırdı.

 

 İlçede Asayiş, Güvenlik, Narkotik ve Trafik konularında yapılan uygulamalar hakkında brifing alıp, değerlendirmeler de bulundu.

 

Yapılan toplantı da personelin kendini rahatça ifade etmelerini, özgür ifade biçiminin kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getiren İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, Emniyet personelinden gelen talep ve problemlerinin çözümü konusunda geliştirilecek bütün çalışmalara destek vereceğini ifade etti. 

 

Personel toplantılarıyla sorunların tespiti ve çözümüne gidilmesi anlamında verimli sonuçlar elde edileceğini vurgulayan İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, kapıların sonuna kadar tüm personele açık olduğunu dile getirdi. Urhal her türlü suç ve suçlulukla mücadelemizin aynı azim ve kararlılıkta artarak devam edeceğini ifade ederek, personele kolaylıklar diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.