Samsun'da Şehit Eşi Yılın Annesi Seçildi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Mayıs 2023 10:42
Samsun'da Şehit Eşi Yılın Annesi Seçildi
1993 Yılında Mardin' de bölücü terör örgütleri ile mücadele ederken şehit düşen Jandarma Er Selim Akan'ın eşi Emine Akan Samsun Yazarlar Derneği tarafından Yılın Annesi seçildi.

Samsun Yazarlar Derneği yılın annesi olarak Şehit Eşi Emine Akan'ı seçti

 

1993 Yılında Mardin' de bölücü terör örgütleri ile mücadele ederken  şehit düşen Jandarma Er Selim Akan'ın eşi Emine Akan Samsun Yazarlar Derneği tarafından Yılın Annesi seçildi.

 

Şehit Ailesini  Fevzi Çakmak Mahallesindeki evlerinde Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ile birlikte  ve ziyaret etti. Ziyarette KA-DEF Genel Sekreteri Sezahattin Temürkıran'da hazır bulundu.

 

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven yılın Annesi seçilen Emine Akan'a çiçek engelli kızı Dilek Akan'a da tablo hediye etti.  

 

Ahmet Seven: Şehitlerimiz ve Şehit Aileleri başımızın tacıdır

 

Ahmet Seven: " Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz yılın annesi olarak bu yıl Şehit Eşi ve aynı zamanda engelli annesi olan Emine Akan'ı seçtik. Hepsi bizim başımızın tacıdır. Bu vesile ile başta şehidimiz Selim Akan olmak üzere tüm şehitlerimizi Rahmet ve şükranla anıyorum. Ayrıca Annelerin Anneler gününü en içten duygularımla kutluyor, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanımız Necati Yılmaz'a teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.