SAMSUN BİL KOLEJİ YENİ GİNELİ ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Nisan 2019 17:33
SAMSUN BİL KOLEJİ YENİ GİNELİ ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
Bil Koleji Samsun Kampüsü, 23 Nisan Çocuk Şenliği için Türkiye’ye gelen Gineli öğrencileri ağırladı.

BİL KOLEJİ SAMSUN KAMPÜSÜ

GİNELİ MİSAFİR ÖĞRENCİLERİ AĞIRLIYOR


Bil Koleji Samsun Kampüsü, 23 Nisan Çocuk Şenliği için Türkiye’ye gelen Gineli öğrencileri ağırladı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında TRT tarafından düzenlenen 41. Uluslararası Çocuk Şenliği için dünyanın dört bir yanından çocuklar Türkiye’ye geliyor.


Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcının 100. Yıl dönümü olması sebebiyle Samsun’da ağırlanacak olan misafir öğrenciler şehrimize gelmeye başladı. Bil Koleji Samsun Kampüsü de Çocuk Şenliğine katılmak için Samsun’a gelen Gineli misafir öğrencileri ağırladı.


Bil Koleji Samsun Kampüsü velilerinin, evlerinde bir hafta boyunca misafir edeceği Gineli misafir öğrenciler için Bil Koleji Samsun Kampüsü’nde ‘Hoş Geldin Partisi’ yapıldı. Partide Bil Koleji Samsun Kampüsü öğrencileri ve Gineli misafir öğrenciler doyasıya eğlendi. 
Velilerin de katıldığı partide renkli kareler dikkat çekti.


VELİLER EVLERİNDE AĞIRLAYACAK

Etkinlikte konuşan Bil Koleji Samsun Kampüsü Kurucusu Sayın Turan Arslan, “Bu yıl, Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcının 100. Yılı olması sebebiyle Ankara’daki Çocuk Şenliği’ne gelen yabancı öğrenciler Samsun’da ağırlanıyor. Biz de Bil Koleji Samsun Kampüsü olarak Gineli öğrencileri ağırlıyoruz. Gine’den 9 misafir öğrencimiz geldi. Bu öğrencilerimizin her biri farklı bir velimizin himayesinde bulunuyor. Velilerimiz bir hafta boyunca misafir öğrencileri evlerinde ağırlayacaklar ve tıpkı kendi çocukları gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Gineli misafirlerimiz Samsun’da kaldıkları 1 hafta boyunca bizimle derslere girecekler, aktivitelere katılacaklar. Onlara Samsun’u ve ülkemizi tanıtacağız. Son olarak onlar için bir gala düzenleyerek Ankara’ya uğurlayacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.